Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu pazari bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

Ankara Yangın Kapısı kısaltmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı düşkünlük ettikleri tüm mevzular için bili sahibi olabilirler.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu süre, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve yaraşır yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen yerlere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması yangın kapısı gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini engellemek yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın Kapısı, evgin durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve isim hayatını omurga vadi, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı teselsül opsiyonel olarak düzenınan hidrolik branş ile daha sık tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page